Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL TEATRO UNIVERSITARIO EN EL CONCURS 'CIUDAD DE UTIEL'

EL TEATRO UNIVERSITARIO EN EL CONCURS 'CIUDAD DE UTIEL'

El pròxim 2 de desembre, el Teatro Universitario de la Universitat d'Alacant, dirigit per Juan Luis Mira, participarà en el XXII Concurs Nacional de Teatre per a Aficionats “Ciutat d'Utiel”, amb la comèdia musical El blues de Macky Navaja. El certamen, que es desenvolupa fins al 16 de febrer, es remunta a l'any 1986 i té el propòsit de fomentar l'activitat teatral entre els joves i facilitar al públic un major coneixement del teatre i dels seus autors. Organitzat per l'Agrupació Escènica Enrique Rambal, aquest concurs de teatre amateur és dels millor considerats en l'àmbit espanyol.

El blues de Macky Navaja és una obra creadaa partir de l'Òpera dels tres penics de Bertolt Brecht i d'un text del llibretista anglés del segle XVIII John Gay, que conta l'ascensió al poder d'un mafiós, Macky Navaja, que es casa amb la filla d'una persona influent per a obtenir poder. Segons explica Mira, “l’espectacle és molt crític, perquè darrere de la farsa es parla de l'ambició, encara que les coses serioses es diuen amb un somriure, en clau de comèdia”. La dificultat de dirigir trenta actors sobre l'escenari que canten i ballen fa que aquest muntatge siga un dels reptes més importants del director, que té un bagatge de més de trenta obres en la UA.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464