Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • "ESCUTS DE PAPER: PROPOSTES ARTÍSTIQUES SOBRE DONA I VIOLÈNCIA"

"ESCUTS DE PAPER: PROPOSTES ARTÍSTIQUES SOBRE DONA I VIOLÈNCIA"

El Museu de la Universitat d'Alacant acull, el dijous 22 de novembre, la inauguració de l'exposició “Escuts de paper: propostes artístiques sobre dona i violència”, una de les activitats centrals de les que ha organitzat la Universitat per a commemorar el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. La inauguració tindrà lloc a les 12.00 h, a la sala Altamira, i comptarà amb l'assistència del vicerector d'Extensió Universitària, Jesús Pradells, a més dels responsables de les galeries col·laboradores i dels artistes que exposen la seua obra.

L'exposició “Escuts de paper: propostes artístiques sobre dona i violència” tracta d'arribar a la consciència del públic, a través d'un conjunt d'obres que testimonien la sensibilització de sis creadors contemporanis quant a aquesta xacra social. Entre les obres exposades, hi ha denúncies explícites i metàfores sobre la violència, peces de recent creació, que transiten entre la subtilesa, el testimoniatge i l'apropiació d'imatges documentals i publicitàries.

La mostra ha sigut fruit de la col·laboració entre el MUA i les galeries d'art T20 de Múrcia, Set Espai d'Art de Xàbia i Aural d'Alacant. Hi estan presents peces realitzades a través de diversos mitjans artístics: vídeo, fotografia, pintura i instal·lació. Els artistes seleccionats són: Ángeles Agrela, Eduardo Balanza, Olga Diego, Eugenia Funes, Sonia Navarro i Sara Sanz.

L'exposició podrà veure's a la sala Altamira del MUA fins al 5 de gener.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464