Saltar apartados

ISMAEL SERRANO, UN HOME DESPERT

El dimarts 20 de novembre, a les 20.00 h, el paranimf acollirà un concert d’Ismael Serrano, un dels cantautors espanyols més respectats pel seu compromís i per les seues poètiques i intimistes lletres. Ismael Serrano presentarà, a l'auditori universitari, els temes del seu últim treball, “Sueños de un hombre despierto” (2007), que conté temes com Casandra, Canción para un viejo amigo, Nana para un niño indígena i Zamba del emigrante, que compta amb la col·laboració de la reconeguda cantant argentina Mercedes Sosa.

“Sueños de un hombre despierto” és un títol que fa referència a la frase d'Aristòtil “L'esperança és el somni de l'home despert”. Ismael Serrano es compromet en cadascuna de les seues noves cançons, perquè és un cantautor reflexiu que constantment es fa preguntes sobre el món. El títol del seu treball conté un rerefons positiu, ja que Ismael Serrano és optimista, té fe en la humanitat i vol que tots la tinguem amb ell.

El disc, conformat per tretze cançons, parla de xiquets indígenes, d'amor enmig d'una ciutat hostil i esbudellada, del sentit de la immigració com la recerca de la felicitat. Hi ha cançons que asseguren que la humanitat no pot ser tan roïna, cançons que ens fan tornar, sense nostàlgia, a la infància, cançons que reclamen el dret a una mort digna i que parlen de l'afecte desproveït d'egoisme.

Entrades esgotades en els punts de venda


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464