Saltar apartados

JAVIER CABO LOMBANA, NOU PREMI MAISONNAVE

El Premi Maisonnave d’enguany ha sigut concedit a Javier Cabo Lombana, en reconeixement de la seua acreditada trajectòria com a persona compromesa amb la defensa dels valors cívics i ciutadans i pel seu compromís en defensa de les llibertats i els drets dels treballadors. Aquest premi ha sigut proposat pel Vicerectorat d'Extensió Universitària i aprovat pels membres del Consell de Govern de la UA.

Nascut a Lleó, Javier Cabo va arribar a Alacant el 1988 per a treballar en Correus i Telègrafs. S'ha destacat per la seua activitat sindical. Afiliat a la UGT des del 1973, va ocupar, entre altres llocs, el de secretari d'UGT-Unió Comarcal de l'Alacantí des de 1991 fins a febrer del 2004 . Membre de diverses plataformes ciutadanes, ha participat també en la Fundació Pascual Tomás, en el Consell Econòmic i Social de l'Ajuntament d'Alacant, Agenda Local de Desenvolupament i en el Consell Social de la Universitat d'Alacant durant dotze anys. El premi se li concedirà en una cerimònia que tindrà lloc el dilluns, 3 de desembre.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464