Saltar apartados

MOSTRA DE TEATRE D'AUTORS CONTEMPORANIS EN LA UA

El 13 i 14 de novembre, a les 20.00 h, es representaran a la Universitat d'Alacant dos obres de la Mostra de Teatre Espanyol d'Autors Contemporanis. El 13 de novembre, la companyia La Dependent durà escena un text de Pasqual Alapont, L'infern de Marta, que té com a base la violència de gènere entre els joves. Amb una estructura dramàtica simple i una posada en escena a càrrec de Gemma Miralles, L'infern de Marta és una obra de denúncia i valor social.Quan Marta coneix Hèctor no sap que es troba a les portes del seu infern particular. Massa joves pensen que l'amor és una pel·lícula de Hollywood, però no és normal que qui t’estima et maltracte, que no et deixe parlar amb un amic perquè està gelós o que et bufetege perquè no pot viure sense tu.

'Cantando bajo las balas'

L'endemà serà el torn de Cantando bajo las balas, d'Antonio Álamo, dirigida per Álvaro Lavín. L'obra narra, en primera persona, el primer acte oficial franquista de la història, que va tenir lloc el 12 d'octubre de 1936, al paranimf de la Universitat de Salamanca. El gran absent hi va ser, curiosament, Franco mateix, qui, no obstant això, hi envià la seua dona, Carmen Polo. Entre d’altres personalitats, allà estaven algunes citades en l'obra, n’hi ha dues, però, que van tenir un protagonisme total aquell matí: el general Millán Astray i Miguel de Unamuno, els quals, sorprenent a tothom, es van enfrontar amb una violència inesperada, fins al punt que semblava que Unamauno acabaria linxat.


Venda d'entrades

Oficina de la Mostra i, una hora abans de les representacions, al paranimf (tel.: 965 12 38 56).

www.muestrateatro.com


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464