Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • UA HO POSA TOT EN CONTRA VIOLÈNCIA DE GÈNERE A VILLENA

UA HO POSA TOT EN CONTRA VIOLÈNCIA DE GÈNERE A VILLENA

La Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Villena han unit les seues forces, per a cridar en silenci la seua reivindicació contra els maltractaments a les dones. Els actes, que coincideixen amb la commemoració, el pròxim 25 de novembre, del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, tindran lloc el dijous 22 de novembre.


El programa s'iniciarà, a les 20.00 h, amb una concentració silenciosa, a la plaça de Santiago. A continuació, les activitats es traslladen a la Casa de la Cultura, on es presentarà la Guía del Buen Amor, que ha editat el Consell de la Juventut d'Alacant. L'acte comptarà amb la participació del president i la vicepresidenta del Consell de la Joventut, Joan Miquel Rovira i Sèfora Bou. Després de la presentació es farà una conferència-taller, en la qual es projectarà una selecció d'imatges de la sèrie de televisió, Escenas de matrimonio, a càrrec del Taller d'Imatge de la Universitat d'Alacant.

La participació en totes les activitats, que comptaran amb l'assistència d'autoritats municipals i universitàries, és lliure.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464