Saltar apartados

UNA MIRADA AL CAMPUS A TRAVÉS DEL 'PARANINFO'

La sala Trànsit de l'aulari II inaugura, el 15 de novembre, a les 10.00 h, una mostra amb les millors imatges que ha publicat el suplement “Paraninfo”, que els dimarts publica el diari Información. L'acte comptarà amb la presència del rector de la UA, Ignasi Jiménez Raneda, i del vicerector d'Extensió Universitària, Jesús Pradells. L'exposició, que es podrà visitar fins al 21 de desembre, plasma, a través de les imatges, l'evolució d'una publicació que radiografia la Universitat d’Alacant i l’apropa a la comunitat universitària i el públic en general.


Segons explica el coordinador del suplement durant aquest temps, Sergio Illescas, “Els fotògrafs d'Información han entés aquest concepte a la perfecció. Apunten amb els seus objectius des de l'angle adequat i han sabut captar la dimensió humana, estètica i informativa de tot tipus de temes. Gràcies a les seues fotografies, els reportatges han aconseguit dues lectures importants: la textual i la més immediata, la de la imatge”.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464