Saltar apartados

VI SETMANA CULTURAL DE TARDOR

Del 19 al 28 de novembre, es desenvoluparà al campus de la Universitat d’Alacant la VI Setmana Cultural de Tardor de la Facultat de Filosofia i Lletres, que comptarà amb diversos esdeveniments culturals com ara ponències, música, taules redones, presentacions de llibres, recitals de poesia i exposicions.

La ponència “El Tirant lo Blanc o la diversitat de models i discursos cavallerescos”, a càrrec del professor Juan Manuel Cacho Blecua (Universitat de Saragossa), obrirà les jornades el 19 de novembre, a les 13.00 h, a l'aula magna de Filosofia i Lletres. Una altra de les activitats proposades és un recital de guitarra, a càrrec de Daniel Kuper, que tindrà lloc a la sala de graus, el 20 de novembre, a les 13.00 h.

Quant a les exposicions, hi haurà “Home, naturalesa i paisatge: acció local, reflex global”, de la Delegació Territorial del Col·legi de Geògrafs del País Valencià, a l’entrada de l'edifici II de Filosofia i Lletres, i la mostra “Cartes”, de poesia visual, a la sala Aifos.

En el document annex es pot consultar la programació completa.

Fitxer adjunt: programa


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464