Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • XAVI CASTILLO PORTA AL PARANIMF 'CANVI CLIMÀTIC CIRCUS'

XAVI CASTILLO PORTA AL PARANIMF 'CANVI CLIMÀTIC CIRCUS'

El dimecres 21 de novembre, a les 20.00 h, la companyia Pot de Plom, dirigida per l’incombustible Xavi Castillo, presentarà al paranimf de la Universitat d'Alacant l'espectacle Canvi Climàtic Circus, un muntatge que el director defineix com “comicoapocalíptic” i que presenta, en to d'humor, idees com l'escalfament global, l'efecte hivernacle, la pujada del nivell del mar, el desglaçament dels pols, les sequeres, la revolució de la fauna i flora, la desforestació i el G-8 . L'actuació ha sigut organitzada pel Consell de la Joventut d’Alacant i Acció Cultural del País Valencià, en col·laboració amb el Vicerectorat d'Extensió Universitària.

Pot de Plom és una companyia alcoiana, que treballa en propostes de creació pròpies i busca una fórmula de teatre còmic, dinàmic i popular. Després de diversos espectacles de cafè teatre, l'any 1992 Pot de Plom tornà amb una sèrie de muntatges com L'estrany viatge, Tres eren Tres, Pànic al Centenari, Ramon i Ramon, Jordiet Contraataca, Defecte 2000, Els rondalles de Pot de Plom, La vengansa, Los Ángeles de Xavi, El Chou i L'estrany viatge (versió 2004). D’altra banda, la companyia també ha provat altres llenguatges com la televisió.

Recollida d'invitacions a la sala Aifos i al Consell de la Joventut d’Alacant.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464