Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA SALA AIFOS EXHIBEIX LA MOSTRA "ENRIQUE 1972-2005"

LA SALA AIFOS EXHIBEIX LA MOSTRA "ENRIQUE 1972-2005"

El 9 de gener, a les 13.30 h i a la sala Aifos de la UA, s'inaugura la mostra “Enrique 1972-2005”, que recull les vinyetes d'humor gràfic del dibuixant al llarg de trenta-tres anys. La mostra està inclosa en el IV Cicle Cultural de la sala Aifos, en el qual també s'integra l'obra de teatre de l'absurd En cap cap cap, a càrrec del Teatre Universitari de la UA, que se celebrarà el 22 de gener al Paranimf de la UA.

Segons explica l'autor, “en la mostra hi ha dos dibuixos per any i la majoria han sigut publicats pel diari Información”. Aquesta mostra és una exposició itinerant de la CAM, que va començar l’any 2005 i ha voltat per Catalunya, Madrid, les Illes Balears, Múrcia, etc. Per a Enrique, “Els visitants que s'acosten a aquesta exposició passaran una estona divertida i podran veure un gran nombre dels meus treballs, tant en blanc i negre com en color”.

La mostra s'exhibirà, per última vegada, a la Universitat d'Alacant i, quant a això, l'autor comenta que “volia tancar ací aquesta exposició, per a començar i acabar a ma casa, per a tancar el cicle, ja que la UA és casa meua tant com el diari Información, on es va exposar per primera vegada aquesta mostra”. Enrique ha publicat els seus treballs en el diari Marca, La hoja del lunes i en diverses publicacions de la CAM. Actualment, a més d’Información, col·labora amb Panorama azul, el noticiari d’Ecisa, i fa un gran nombre d’altres col·laboracions esporàdiques. Ha obtingut diversos premis internacionals, com ara el Primer Premi de la VIII Olimpíada Internacional de l'Humor de València (1973) o el Primer Premi de la VII Mostra Internazionale del Disegno Humorístico Sportivo de Ancona (1983). Actualment és president de FECO-Espanya.

La mostra s'exhibeix fins el 18 de gener.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464