Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • UNA NOVA CITA D'"EMERGENTS A LA SEU D'ALACANT" AMB EL PACTO

UNA NOVA CITA D'"EMERGENTS A LA SEU D'ALACANT" AMB EL PACTO

El dissabte 12 de gener, a les 21.00 h, tindrà lloc una nova cita del cicle “Emergents a la Seu”. En aquesta ocasió, la banda El Pacto parlarà dels seus gustos, la seua trajectòria en el difícil món de la música, la manera de compondre, l'origen de les seues cançons i del panorama musical espanyol i internacional, a més d'oferir al públic una selecció dels seus temes en acústic.

El Pacto, integrat per Anabel García (veu), Carlos Gómez (bateria), Roberto Martínez (baix), Pablo Yarza (flauta, gaita i piano) i Rubén Navarro (guitarra i cors), és una banda de rock cèltic. Pel juny de 2004 van tocar per primera vegada junts (tret de Pablo Yarza) en un concert benèfic local. Tal com afirmen els components, “Ens va agradar el feeling que va haver-hi i decidírem seguir junts com El Pacto”.

Al gener de 2005 van presentar la primera maqueta en un concert en què, per primera vegada, van actuar els cinc components. En aquests dos anys El Pacto ha obtingut diversos premis en concursos musicals, com ara el Primer Premi del Concurs Provincial de Grups de la Diputació d'Alacant, el Primer Premi en el concurs del web www.musicazo.com, el Segon Premi en el Concurs de Grups del Centre 14 d'Alacant, el Segon Premi en el I Festival de Música Jove del Campello. A més, van quedar finalistes del Concurs de Grups de l'Ajuntament de Novelda i van obtenir el Tercer Premi en el concurs de grups organitzat per la sala Musicalia.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464