Saltar apartados

APRÈN A FER MÀGIA

Iniciar-se en l'art de l'il•lusionisme és l'objectiu d'aquest taller, que es desenvoluparà en el Secretariat de Cultura de la UA, els dies 23 i 24 de febrer i 1, 2, 8 i 9 de març en horari de matí, impartit per Fabián Ramón, Arturo Santos, Hèctor Seva i Ángel Valera, del Cercle d’Il•lusionistes d'Alacant .

Segons explica Ramón: “Aquest taller s’adreça a gent que vulga iniciar-se en el món de la màgia perquè, a part del material del curs, al final es convidarà l’alumnat a participar en el Cercle d’Il•lusionistes d'Alacant, on ens reunim i parlem de màgia, comentem festivals i programes i participem en diversos esdeveniments”.

“En aquest curs ―continua Ramón―, s’impartiran diferents models de màgia: per a xiquets, de saló, cartomàgia, d'escenari, mentalisme, amb efectes com la telequinesi, clarividència, telepatia; micromàgia, en la qual s'empren objectes menuts d'ús quotidià com monedes, paper, etc.”. En finalitzar el taller es realitzarà una gala, en què es mostrarà tot el que s’ha après durant les sessions.

Matriculació: Punt d'Informació de Cultura, telèfon 965903725 o mitjançant el correu electrònic ofi.cultura@ua.es

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464