Saltar apartados

BOTTO PARTICIPA EN UNA TAULA RODONA AL CAMPUS

Juan Diego Botto participarà el 15 de febrer, a les 12.00 h, en la taula redona “El teatre: retrat dels joves i la societat”, que tindrà lloc a la sala de graus de la Facultat de Dret. Hi estaran presents també el vicerector d'Extensió Universitària, Jesús Pradells Nadal; i el president del Consell d'Alumnes de la UA, Cristian Sirvent Carbonell. Com a moderador actuarà el catedràtic de Literatura Espanyola i expert en temes cinematogràfics i teatrals Juan Antonio Ríos Carratalà.

La taula redona és un dels actes inclosos en el nou cicle cultural de la sala Aifos de la Universitat d'Alacant “Noves tendències i compromís social”, que engloba les exposicions dels premis del Secretariat de Cultura, la mostra “Nòmades a l'asfalt”, dedicada a mostrar la realitat dels gitanos a Alacant; l'obra Singapur, de Pau Miró; el concert del grup indie Dorian i els tallers de monòlegs, amb professors de luxe com Rosana Pastor i Jerónimo Cornelles; i el taller “La difusió de la cultura a través de les noves tecnologies”.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464