Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL CURS "DONES DEL SEGLE XXI" COMPTARÀ AMB LA PRESÈNCIA DE RELLEVANTS PONENTS

EL CURS "DONES DEL SEGLE XXI" COMPTARÀ AMB LA PRESÈNCIA DE RELLEVANTS PONENTS

Emilia Caballero, síndica de Greuges; Asunción Limiñana, campiona del món de Vela; Juana Serna i Macarena Montesinos, diputades al parlament espanyol pel PSOE i el PP; Glòria Marcos, diputada d’Esquerra Unida a les Corts Valencianes; la cantautora Inma Serrano i l'actriu del programa “Camera Café” Ana Milán són algunes de les convidades al curs “Dones del segle XXI”, que tindrà lloc els dies 5 i 6 de març a la sala d'actes del German Bernácer de la Universitat d'Alacant, organitzat pel Consell d'Alumnes de la UA dins dels actes del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona.

El curs, que està dividit en sis blocs: dones en la societat, en el món de la justícia, en l'esport, en la cultura, en la política i en l'economia, començarà el 5 de març, a les 10.00 h. A la primera part del curs (dones en la societat), assistiran la presidenta de la Confederació Espanyola d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes (CEAPA), Lola Abelló; la vicepresidenta de la Confederació Estatal d'Associacions de Veïns, Elena González, i la presidenta d’APSA-Associació Prodeficients Psíquics, Isabel Manero. A partir de les 12.00 h, serà el torn de les dones en el món de la justícia, amb la participació de la síndica de Greuges, Emilia Caballero; la secretària de l'Audiència Provincial, Carmen Galipienso; la cap de l'Advocacia de l'Estat a Alacant, Ilda Pérez, i la degana de la Facultat de Dret Amparo Navarro.

A les 16.00 h, dins del bloc les dones en el món de l'esport, reflexionaran sobre les seues experiències la subcampiona del món de Frontennis Raquel Micó, la campiona del món de Vela Asunción Limiñana, la campiona d'Europa de taekwondo Laura Kim i la campiona d'Espanya de bàdminton Lucía Távera. A les 18.00 h, s'iniciarà el torn de les dones en el món de la cultura, amb les intervencions de l'actriu de Camera Café Ana Milán, la cantautora Inma Serrano, l'artista responsable de l'exposició “MUHER Mediterráneo” Francisca Muñoz i la directora de l'arxiu universitari de la UA Mercedes Guijarro.

El dijous 6 de març, a les 10.00 h, se celebrarà el bloc de les dones en el món de la política, amb l'assistència de les diputades en corts generals Macarena Montesinos (PP) i Juana Serna (PSOE) i la diputada autonòmica Glòria Marcos (EUPV). De vesprada, a partir de les 16.00 h, començarà l'última sessió, dedicada a les dones en el món de l'economia, amb la presidenta de l'Associació de Dones Empresàries d'Alacant (AEPA) Pilar González, Nuria Pastor, premi Jove Empresària 2005; la professora de la UMH especialista en el sector agrari María Jesús Navarro i la coordinadora del títol d'Estudis Immobiliaris de la UA Rosa Dueñas.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464