Saltar apartados

ES PRESENTA LA NOVA REVISTA 'QUADERS DE CINEMA'

L’11 de febrer, a les 20.15 h, el director del Secretariat de Cultura, Carles Cortés, i el director de la revista, el catedràtic de Literatura Espanyola i expert en temes cinematogràfics Juan Antonio Ríos Carratalà, van presentar a la Seu Universitària d'Alacant el primer número de la revista Quaderns de cinema, dedicat al cinema i ensenyament. La revista naix amb la intenció d'impulsar la presència d'activitats relacionades amb el cinema en la UA i de constatar l'interés d'un gran nombre de docents que imparteixen en els seus programes continguts cinematogràfics. Així mateix, encara que la revista busca la participació de professorat de la UA interessat pel cinema, està oberta a les col•laboracions d'altres docents i investigadors.

El primer número està dedicat a la presència del cinema com a recurs docent en les diverses àrees de coneixement i a les experiències que han partit del valor de les pel•lícules com a material de suport a l'aula. A més, aquesta publicació és un nou espai en què docents i investigadors poden donar a conèixer els seus treballs. A aquest primer número, el seguirà un monogràfic dedicat a les obres cinematogràfiques que han reflectit el pas de la dictadura franquista a la democràcia.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464