Saltar apartados

POLS D'ESTRELLES, NOU TEMA DEL CONCURS DE POESIA

“Pols d'estrelles” és el segon tema de la tercera edició del Concurs de Poesia que organitzen el Secretariat de Cultura de la UA i alacalle.com, amb la col•laboració de FNAC. Poden presentar-se al concurs les persones residents a la Comunitat Valenciana, amb poemes escrits indistintament en valencià o castellà (s'hi admeten poemes en prosa), originals, inèdits i no premiats en anteriors concursos. Cada participant pot presentar un màxim de dos poemes per tema. L’extensió màxima que poden tenir els poemes és de quaranta-cinc versos o l’equivalent en prosa.

La data límit de lliurament dels treballs és el 13 de març i la resolució es donarà a conèixer la setmana següent. Els treballs s’han de presentar per correu electrònic. Escriviu en l’assumpte del correu “Concurs de poesia”, en el cos del missatges els poemes que presenteu i en un document adjunt el títol del poema, el vostre currículum i les vostres dades de contacte. L’adreça electrònica a la qual heu d’enviar els treballs és poemas@alacalle.com.

Premis
Els primers premis mensuals consiteixen en un lot de llibres de FNAC valorat en 70 €, que es lliurarà en l'acte de clausura del concurs el 23 de maig, la publicació dels poemes en el web d’Alacalle i l'edició d'un llibre amb tots els guanyadors.

En cadascuna de les convocatòries, el jurat podrà fer fins a tres mencions especials dels poemes que millor s'ajusten a la filosofia d'aquesta proposta. Els poemes seleccionats es publicaran, juntament amb el poema premiat, en alacalle.com. La persona que resulte guanyadora en la convocatòria mensual no podrà tornar a optar a aquest premi, però sí que podrà ser seleccionada per a les tres mencions de cada tema.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464