Saltar apartados

REFLEXIÓ I APROPAMENT A LA LECTURA

Dins dels tallers del Secretariat de Cultura de la UA té lloc una iniciativa molt especial, que propicia la reflexió i l'apropament a la lectura. Es tracta del Club de Lectura, que es realitza tant en valencià com en castellà i té l'objectiu de compartir l'experiència lectora, dialogar, conèixer els punts de vista d'altres lectors, desenvolupar estratègies d'argumentació i de lectures raonades i augmentar les estratègies d'aprofitament de la lectura, a més de participar en activitats paral·leles i complementar les lectures amb projeccions cinematogràfiques.

Al febrer, donaran començament dos noves sessions que es desenvoluparan en horari de vesprada. El Club de Lectura en Valencià, impartit per Anna Esteve, analitzarà obres com Pedra de tartera, de Maria Barbal; Seda, d’Alessandro Baricco; Bogeries de Brooklyn, de Paul Auster, i Mil cretins i Si et menges una llimona sense fer ganyotes, de Quim Monzó i Sergi Pàmies, entre d’altres. Per la seua banda, el Club de Lectura en Castellà, coordinat per Rafael González, s'aproximarà a obres com Fahrenheit 451, de Ray Bradbury; Hay algo que no es como me dicen, de Juan José Millas; El barón rampante, d’Italo Calvino; Mira si yo te querré, de Luis Leante, i Vivir (bien) con menos, de Manfred Linz, Jorge Riechmann i Joaquim Sempere.

Matriculació al Punt d'Informació de Cultura (PIC, planta baixa del paranimf), al telèfon 965 90 3725 o a l’adreça electrònica ofi.cultura@ua.es.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464