Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ROSANA PASTOR, PAU MIRÓ, JERÓNIMO CORNELLES, PROFESSORS DEL TALLER DE MONÒLEGS

ROSANA PASTOR, PAU MIRÓ, JERÓNIMO CORNELLES, PROFESSORS DEL TALLER DE MONÒLEGS

“Passar-ho bé, aprendre a defensar-se a l'escenari, fer professionals en el camp de l'actuació i la direcció i mostrar-ho al públic” són els principals atractius del Taller de Monòlegs, segons afirma la coordinadora del curs Sandra Montserrat, que es desenvoluparà dins de l'oferta del Secretariat de Cultura de la UA, del 14 de febrer al 22 de maig, en tres sessions per mes.

El taller serà impartit per destacats especialistes del món del teatre com Rossana Pastor, l'actor i director Pau Miró, l'autor Jerónimo Cornelles, Juan Luis Mira i Tomàs Mestre, aquests últims directors respectivament del Teatro Universitario i el Teatre Universitari de la Universitat d'Alacant, que ensenyaran a “escriure i interpretar un monòleg”, explica Montserrat.

“El curs es divideix en dues parts: en la primera, impartida per Pau Miró, Juan Luis Mira i Jerónimo Cornelles, s'ensenya què és un monòleg i quins han sigut els millors al llarg de la història, però no només del Club de la Comèdia, sinó de Shakespeare o Chejov, ja que els monòlegs també poden ser dramàtics. Després, cada alumne decidirà un tema, d’humor o dramàtic”.

En la segona part “l'actriu Rossana Pastor i Tomàs Mestre ensenyaran als alumnes com comportar-se a l'escenari, com adreçar-se al públic i com efectuar el desenvolupament de personatges”. A més, com a clausura del curs, els alumnes que vulguen podran participar en una gala al Clan Cabaret, supervisada pels professors.

El taller compta amb 6 crèdits de lliure configuració.

Matriculació: Punt d'Informació de Cultura, telèfon 965903725 o a l’adreça electrònica ofi.cultura@ua.es

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464