Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • SECCIÓN V, BANDA CONVIDADA EN EL CICLE D'EMERGENTS EN LA SEU

SECCIÓN V, BANDA CONVIDADA EN EL CICLE D'EMERGENTS EN LA SEU

Dissabte que ve 16 de febrer, a les 21.00 hores, tindrà lloc una nova edició del cicle Emergents en la Seu, aquesta vegada amb la participació de la banda alacantina Sección V que compartirà les seues inquietuds i la seua música amb els quals s'acosten fins a la Seu d'Alacant. El grup, de pop/rock espanyol, està compost per Irene Mora (veu), Cessar Rodes (guitarra) i Amadeo Ortiz (teclats), qui duen alguns anys treballant junts i elaborant cançons amb una base rock, delicadesa en els arranjaments musicals i suggeridores melodies vocals.

Aquests xics han aconseguit madurar musicalment compartint escenari amb consolidats grups com Els Pirates, Deluxe, Cycle, Sidonie, La caixa de Pandora, Melendi, Mojinos, entre altres grups provincials i nacionals. Fins a ara, amb diversos añus de experiència com grup, multitud di concerts a l'esquena, i después d'un año difícil, la nova formación de Sección V sorgeix amb més ganes que mai de fer treballar i fer música.

Entrada lliure

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464