Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • TEATRE CLÀSSIC PER A ALUMNES DE SECUNDÀRIA AL PARANIMF

TEATRE CLÀSSIC PER A ALUMNES DE SECUNDÀRIA AL PARANIMF

El 26 de febrer, a les 12.00 h, el paranimf de la UA acollirà la representació Ifigenia en Áulide, d’Eurípides, a càrrec del Teatre Clàssic Universitari. A l'obra assistiran més de 600 alumnes d'instituts de secundària de les comarques d'Alacant, gràcies a una iniciativa que tracta de divulgar entre els joves el coneixement dels més famosos textos clàssics.

La tragèdia d’Ifigènia és el martiri d'un ésser humà sacrificat per voluntat divina i per amor a la pàtria. El seu argument enllaça amb la Guerra de Troia. Els grecs han sigut humiliats pels bàrbars, Paris ha raptat Helena i, en resposta a aquest ultratge, han reunit una immensa flota sota el comandament d'Agamèmnon. Àulida és el punt de partida, on té lloc la tragèdia. Hi estan congregades les naus gregues. Mentre esperen el vent necessari per a navegar, consulten l'endeví Calcant, qui comunica el missatge de la deessa Àrtemis: si els grecs volen vent, hauran de sacrificar la filla d'Agamèmnon.

Invitacions a la sala Aifos

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464