Saltar apartados

TORNA EL FESTIVAL DE L'ORALITAT

El Festival de l'Oralitat torna un any més, dedicat en aquesta ocasió a l'Europa integradora i a Fernando Fernán Gómez, etern còmic de la llengua, etern comptador d'històries, amb contes procedents d'Amèrica i Europa.

El 13 de febrer, a la Seu Universitària de Villena, Nicolás Buenaventura delectarà el públic amb relats de Colòmbia i França, en un espectacle titulat Mestra paraula, que tindrà lloc a la sala d'actes de la Casa de la Cultura de Villena, a les 20.30 h. El 14 de febrer, la Seu Universitària de Cocentaina, al Centre Cultural El Teular, acollirà, a les 20.30 h, el muntatge A la meua gent i altres cançons, a càrrec de José Carvajal el Sabalero, amb contes d'Uruguai i Holanda.

Segons explica Antonio González Beltrán, director del festival: “Després d'altres dedicatòries del nostre festival a personalitats o grups artístics propers al nostre quefer, a països com Colòmbia, Mèxic o Veneçuela, a conceptes tan dolorosos com els exilis, per al 2008 ens hem volgut centrar en una realitat tan palesa d'aquesta Europa nostra que, com ha esdevingut al llarg de tota la nostra història, s'està veient abocada a integrar al seu si altres pobles, altres civilitzacions, altres maneres d'entendre la vida”.

Fitxer adjunt: oralidad-382


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464