Saltar apartados

UNA COMÈDIA PER A SOMIADORS SOLITARIS

Dijous que ve 13 de març, dins del cicle Cinema en Valencià, s'exhibeix La lluna en un cove, una intimista pel•lícula dirigida per Grojo i protagonitzada per Federico Luppi, Joan Dalmau, Eduard Soto, Bàrbara Goenaga, Dominique Pinon i Pep Jové, entre d’altres. La lluna en un cove són mil històries en una, un conte coral de somiadors solitaris que comparteixen anhels i desencantaments mentre esperen que millore la seua sort. Canviar el rumb de les seues vides pot resultar tan difícil com ficar la lluna en un cove, però qui ho intente serà un valent, no un boig.

Sinopsis
En Zeta (Edu Soto) té un mes per a lliurar la novel•la que li han encarregat i cada dia busca inspiració en l’estranya clientela que freqüenta el café Rossignol. Allí intima amb Alícia (Bárbara Goenaga), una guapa cambrera que no vol enamorar-se; coneix Pascal (Dominique Pinon), amo del local i artista de cabaret que espera nerviosa l’arribada d’Irene (Leigh Zimmerman) i Kurt (Michael Jenn). Tots desitgen canviar de vida. Ha arribar el moment de ser valents, d’intentar fer els impossibles.

Horari: 18.00, 20.15 i 22.00
Lloc: cinemes Astoria
Entrada gratuïta amb la TIU de la UA o amb invitació (recollida a la sala Aifos, el Consell de la Joventut i la Seu d'Alacant)

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464