Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • UNA NOCHE CON EL BRUJO I CARMEN MACHI EN LA TORTUGA DE DARWIN

UNA NOCHE CON EL BRUJO I CARMEN MACHI EN LA TORTUGA DE DARWIN

La Universitat d’Alacant i el Teatre Principal han signat un conveni, pel qual l’alumnat de la UA podrà adquirir entrades per a determinats espectacles amb un 50% de descompte en les localitats d'amfiteatre. A més, també es poden aconseguir entrades amb un 30% de descompte, en totes les localitats, en les actuacions de teatre i música. Per a la modalitat del descompte del 30%, cal de presentar la TIU a la taquilla del Teatre Principal cinc dies abans de la representació.

Les actuacions incloses en el conveni entre la UA i el Teatre Principal són: el 27 i 28 de març, Una noche con El Brujo; el 4 i 5 d'abril, Carmen Machi en La tortuga de Darwin, de Juan Astorga; el 18, 19 i 20 d'abril Bajar-se al moro; el 26 i 27 d'abril José Sancho en Enrique IV, de Pirandello; el 22 de maig, Abraham i Samuel, i el 31 de maig i 1 de juny Valeria y los pájaros.


Una noche con El Brujo (Dia Mundial del Teatre)
Dijous 27 – 20.30 h
Divendres 28 – 21.00 h

Amb RAFAEL ÁLVAREZ

Aquest espectacle no és només un homenatge als clàssics, a les meues lectures preferides, que m'han acompanyat i m'acompanyen allà on vaig. És també un homenatge al meu pare, l'home que em va ensenyar el do de la paraula, l'home que m'ensenyà a estimar-les. Ell creia en la màgia de la paraula. Quan em va veure actuar per primera vegada, em va dir: “Quan actues dóna les gràcies al públic, perquè quan t'escolten seràs més humà”. “I el públic, serà més humà?”, vaig preguntar jo; “Això ja és qüestió d'ells”, va dir-me. Per això he creat aquesta obra com un viatge al passat de la meua infància, a les tradicions andaluses que tan de prop vaig viure. A la riquesa de la poesia popular, del cant, de la parla del poble. La riquesa que m'ha fet actor, que m'ha fet home. Vull compartir aquest acte públic, però íntim, amb tots vostés.


La tortuga de Darwin, de Juan Mayorga
Divendres 4 – 20.30 h
Dissabte 5 – 21.00 h
Domingo 6 – 18.00 h

Direcció: ERNESTO CABALLERO

Amb
CARMEN MACHI
VICENTE DÍEZ
SUSANA HERNÁNDEZ
JUAN CARLOS TALAVERA

Aquesta història, la del demolidor segle XX, és precisament la protagonista de La Tortuga de Darwin, un conte suggeridor que recull ecos de Kafka, Bulgakov i fins i tot de Ionesco mateix. Amb agudesa i ironia, se susciten en aquesta peça qüestions com els penosos resultats dels projectes emancipadors, la idea de donar sentit al decurs històric, l'objectivitat del seu relat; l'aversió i fascinació cap a allò que la convenció social estableix com monstruós, encarnat ací en aquesta tortuga-dona, emblema eloqüent de tots els nostres temors i recels cap al que ens és estrany, diferent...

Juan Mayorga ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Teatre 2007.

Teatre Principal
Tel.: 965 20 23 80
Ajuda per a l'accés de persones amb minusvalideses: 965 20 31 00 / 965 14 48 04.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464