Saltar apartados

CICLE SOBRE AIGUA I RECURSOS AMBIENTALS

“Per què són importants les aigües subterrànies?”, “Quina és la petjada hidrològica que ha quedat a Espanya?” o “Els canvis a la biosfera” són els temes que es tractaran, a partir del pròxim dijous 22 de maig, en el cicle “Aportació de la Ciència a la Gestió dels Recursos Ambientals i l'Ordenació del Territori”, que s'impartirà a la Seu Universitària d'Alacant.

Organitzat per la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant i la Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals, en col·laboració amb el Ministeri d'Educació, Ciència i Esports i la Fundació BBVA, aquest cicle té l'objectiu de fer arribar a la societat els últims avanços de la cultura científica i tecnològica. Està obert a tota la societat i participaran especialistes en les matèries que s'abordaran.

Andrés Sahuquillo inaugura el cicle

La primera sessió, que tindrà lloc el dijous 22 de maig, anirà a càrrec del catedràtic Andrés Sahuquillo i durà per títol “Per què són importants les aigües subterrànies?”. Sahuquillo Herráiz és doctor enginyer de camins i catedràtic d'Enginyeria Hidràulica de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins de la Universitat Politècnica de València. La conferència s’impartirà a la sala Rafael Altamira de la Seu Universitària d'Alacant.

L'Aigua virtual i la petjada hidrològica d'Espanya” és el títol de la segona sessió del cicle, que oferirà M. Ramón Llamas Madurga, doctor en Ciències Geològiques, doctor Enginyer de camins i catedràtic emèrit d’Hidrogeologia de la Universitat Complutense de Madrid. La conferència tindrà lloc el divendres 30 de maig, a les 20.00 h, a la sala multiusos de la Seu. El cicle es tancarà amb la conferència de Francisco García Novo, catedràtic d'Ecologia de la Universitat de Sevilla i acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals. La conferència de García Novo, que duu el títol “Extincions i introduccions: canvis en la diversitat de la biosfera”, tindrà lloc el dia 2 de juny, a les 20.00 h, a la sala Altamira de la Seu.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464