Saltar apartados

CULTURA LLIURA ELS PREMIS DEL CONCURS DE POESIA

El pròxim divendres, 23 de maig, a les 19.00 h, el Fòrum Fnac acollirà el lliurament de premis del III Concurs de Poesia, organitzat pel Secretariat de Cultura de la UA i Alacalle.com, amb la col·laboració de FNAC. Enguany, el concurs ha integrat quatre temes: “Apagades”, “Pols d'estrelles”, “L'alfabet del fracàs” i “Trens rigorosament vigilats”, als quals s’ha presentat més d'un centenar de treballs.

En el tema “Apagades”, el primer premi va ser per a Rubén Martínez Agulló, per Impares, i les mencions especials per a Marina Llopis Mayor, per Quan mor un estel i En penumbra. En el tema “Pols d’estrelles”, el primer premi ha anat a mans d’Ana María Marí Sánchez, per Deja un hueco, i les mencions especials per a Qui ho sap!, de Josep Crespo i Santacreu, i Pols d’estreles, de Lorena Cayuela Bellver. Quant al tema “L’alfabet del fracàs”, el primer premi, se l’endugué Juan F. Navarro, per Alfabeto, i les mencions especials anaren a Javier Moreno, per No te esperaba, i Daniel Rubio Serrano, per Una palabra. En el tema “Trens rigorosament vigilats”, el primer premi fou per a Daniel Rubio Serrano, per Elecciones, i la menció especial per a Marina Llopis, per Els teus ulls vigilen.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464