Saltar apartados

EL DOCUMENTAL DEL MES EXHIBEIX 'LA OTRA COPA'

El pròxim 6 de juny, a les 20.00 h i 22.00 h, es projectarà a la Seu Universitària d'Alacant La otra copa, dins del cicle “El Documental del Mes”. Dirigida per Damian Cukierkorn, aquesta pel·lícula argentina realitzada en 2006 narra la història d'un equip argentí d'indigents que, per primera vegada, participa en el Campionat mundial de futbol per a persones sense sostre. La otra copa és un retrat de persones sense futur que recuperen l'esperança.

En el torneig, que se celebra a Suècia, participen equips d’arreu del món. Per a alguns indigents de Buenos Aires, aquesta és una oportunitat única d'escapar de la vida al carrer. S'entrenen per a formar part de l'equip, somien una vida millor i esperen que aquesta experiència canvie el rumb de les seua vida.

Però per a arribar a la Copa del Món, cal alguna cosa més que entrenament i ganes. Fan falta diners per al viatge i un passaport vàlid. Després de superar nombrosos obstacles, un grup reduït aconsegueix tot el necessari per a volar a Suècia i participar en el campionat. Prompte s'adonen que l'objectiu del viatge no és guanyar la Copa, sinó conviure i solidaritzar-se amb els altres.

Entrada lliure

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464