Saltar apartados

JAM SESSION DE PERCUSSIÓ I GUITARRA AL PARANIMF

El pròxim dijous 22 de maig, a les 20.00 h, els tallers percussió llatina i flamenca i de guitarra flamenca i contemporània del Secretariat de Cultura pujaran a l'escenari del paranimf, per a celebrar un concert eclèctic, en què convergiran diversos estils i ritmes i que conclourà amb una jam session i una actuació de fi de festa per buleries, tangos i alegries, a càrrec de la balladora i professora del taller de juerga gitana, María del Mar Gea, acompanyada pels cantadors Alberto Dual i Jonathan, Antonio Correas i Manuel Amador a la percussió i ball i palmes per Mariano i Norman.

Els primers a actuar seran els alumnes del taller de percussió flamenca, dirigits per Antonio Correas, “que realitzaran un únic tema, en el qual s'interpretaran diversos pals com ara buleries, tanguets i rumbes, passant de l'un a l’altre sense parar”, assenyala el professor. En segon lloc, pujaran a l'escenari els alumnes del taller de guitarra flamenca, que tocaran pals com “tarantos, rumbes i una farruca”, explica el director del curs, Baldomero Amador.

De la mà de Pakito Baeza, l'alumnat del taller de percussió llatina “tocarà ritmes de la tradició afrocubana i es realitzarà un repàs a diversos ritmes com el so cubà, el mambo, el chachachá i el guaguancó”, afirma Baeza, qui també comenta que “és possible que tinguem la col•laboració del grup Pan de Azúcar, que farà una fusió en un dels temes. A més, enguany comptarem amb novetats visuals”. A continuació, l'escenari s'omplirà amb la música dels alumnes del taller de guitarra contemporània, dirigits per Santiago Iglesias. “En aquesta ocasió tocarem temes actuals de pop-rock i comptarem amb una sorpresa especial, acompanyats per bateria, baix i teclats. Serà com un miniconcert, amb estils diferents”, conclou.

Invitacions a la sala Aifos

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464