Saltar apartados

LA MÀQUINA DEL TEMPS A LA SALA NAVE 8

El dijous 15 de maig, a les 22.00 h, a la sala Nave 8 de Sant Vicent del Raspeig aterrarà “La Máquina del Tiempo”, de la mà de Cadena 100 i el Vicerectorat d'Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant. La gran festa està a punt d'arribar.

“La Máquina del Tiempo” és una secció del programa despertador “Buenos dias” de Javi
Nieves, que s'emet de dilluns a divendres de 06.00h a 10.00h i “Buenos dias, Cadena 100”, que s'emet dissabtes i diumenges de 07.00 h a 11.00 h en Cadena 100. En “La Máquina del Tiempo” s'ofereix una col•lecció de cançons que correspon a un mateix any, perquè els oients tracten d'endevinar de quin any es tracta.

Quantes vegades heu escoltat les cançons que us han acompanyat al llarg de la vida? Temes que han marcat un moment important, que us han fet recordar grans directes o simplement cançons que se t’han enganxat sense saber per què. Deixeu d'escoltar-les al cotxe, a casa o al treball i prepareu-vos per a escoltar-les en directe.

Després del gran èxit de la secció “La Máquina del Tiempo” en les dues últimes temporades, ha arribat el moment de dur les cançons inoblidables, que han marcat una fita en la història de la música, a un gran escenari. Amb una gran banda, que compta amb alguns dels millors músics del panorama espanyol, ciutats com Barcelona, Madrid, Sant Sebastià, Múrcia, Saragossa, Granada o Alacant es preparen per a poder veure i escoltar en directe cançons de grups com La Oreja de Van Gogh, Queen, Soulsister, Mecano, Robbie Williams, The Fugees, Counting Crows, Madonna, Pink, Kylie Minoge, Amaral, R.I.M, Maná, M-Clan, Radio Futura o Roxette, entre d’altres.

“La Máquina del Tiempo” s'engegarà el 8 de maig per a dur-vos a les millors èpoques de la música nacional i internacional.

I tu, estàs preparat?

Invitacions a la sala Aifos del campus i en Cadena 100.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464