Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • "MÚSICA DE NIT, NIT DE MÚSIQUES" AMB LA CORAL DE LA UA

"MÚSICA DE NIT, NIT DE MÚSIQUES" AMB LA CORAL DE LA UA

El pròxim dimecres 14 de maig, a les 20.00 h, la Coral de la Universitat d’Alacant, dirigida per Francesc Valldecabres, oferirà el concert “Música de nit, nit de músiques”, amb un programa variat que, segons explica el coordinador de la Coral, Joaquim Quílez, “abraça l’estat especial que és la nit, des de moltes perspectives, èpoques i sensibilitats. Des del que és sagrat al que és profà, de la tristesa a l'alegria, des del goig al dolor, amb una selecció de tretze temes que discorren per aquest territori”.

El concert comptarà amb la destacada presència de la soprano Marisol Boullosa, qui ha impartit classes de tècnica vocal a la formació durant el curs, i Arturo Barba al piano. En la primera part, la Coral interpretarà El Cant de la Sibil·la (anònim, Alonso, Càrceres); O fly not love (Thomas Morley); Onze, twice, thrice (Henry Purcell); O nuit (Jean Philippe Rameau); Sei notturni (W.A. Mozart), i en la segona part Nocturn (F. Chopin); Nocturn (Cesar Franck); Rèquiem (G. Puccini); Sure on this shinning night, opus 13, núm. 3 (Samuel Barber); Imagine (John Lennon); Blue Moon (R. Rodgers i F. Vila), Tears in heaven (Eric Clapton) i O won't you sit down (espiritual negre).

Invitacions a la sala Aifos

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464