Saltar apartados

PRESENTACIÓ DELS CURSOS D'ESTIU 2008

El pròxim dimarts 3 de maig, a les 12.00 h i a la sala d’actes de l'edifici Germà Bernàcer del campus de Sant Vicent del Raspeig, tindrà lloc la PRESENTACIÓ dels CURSOS D’ESTIU de la Universitat d’Alacant, que comptarà amb l’assistència dels directors i secretaris dels cursos i els directors i les autoritats locals de les seus universitàries implicades. Els cursos d’estiu es desenvoluparan al llarg del mes de juliol al campus de Sant Vicent del Raspeig i les seus universitàries d’Alacant, Cocentaina, Villena, Biar, La Nucia, Oriola i La Marina (Benissa). Després de la presentació, se servirà un vi d’honor al costat del jardí Zen de l’edifici esmentat.

Mitja hora abans de la presentació, a les 11.30 h, tindrà lloc una RODA DE PREMSA a la mateixa sala d’actes, per a presentar el programa d’enguay als mitjans de comunicació.

L’acte estará presidit per Jesús Pradells, vicerector d’Extensió Universitària, i Josefina Bueno, directora del Secretariat d’Extensió Universitària.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464