Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ROSANA PASTOR IMPARTEIX EL TALLER DE MONÒLEGS AL PRINCIPAL

ROSANA PASTOR IMPARTEIX EL TALLER DE MONÒLEGS AL PRINCIPAL

L'actriu Rosana Pastor impartirà les dues últimes les sessions del Taller de Monòlegs del Secretariat de Cultura de la Universitat d'Alacant, Al Teatre Principal. El 14 i 15 de maig, Pastor ensenyarà als alumnes les diverses tècniques que, des de la seua experiència, es poden aplicar a l'hora d'estructurar i interpretar un monòleg.

Nascuda a Alboraia en 1960, Rosana Pastor va estudiar a l'Escola d'Art Dramàtic de València. A més de la seua extensa carrera com a actriu de cinema i televisió, també ha treballat al teatre en obres com La pell en flames (2005). En 1995 va obtenir el premi Goya a la Millor Actriu Revelació pel seu paper en Tierra y libertad.

El taller, que va començar el passat mes de febrer, ha comptat amb professors d'excepció com Jerónimo Cornelles, Juan Luis Mira i Tomàs Mestre, que han aprofundit en l’aproximació al text, al personatge i a l'entorn i han tractat les tècniques per a treballar la presència a l'escenari, el moviment, la dicció, etc.

El curs finalitzarà amb la participació dels alumnes en la IX Mostra-Marató de monòlegs “Sols davant el perill”, que se celebrarà a la sala Clan Cabaret els dies 5, 6, 7 i 14 de juny.

Més informació
l

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464