Saltar apartados

UNA VETLADA MUSICAL INAUGURA LES NITS DE LA SEU

Una vetlada musical, amb peces de piano i un recital de la Coral Sènior de la UA, inaugurarà el programa cultural “Nits de la Seu”, el dimarts 1 de juliol. A les 20.00 h, la Coral, dirigida per Juan Luis Vázquez, oferirà un concert de repertori clàssic, amb l'estrena de l’Oratori Ekumenikon, del compositor rus Yuri Chuguyev; El Cant General, de Mikis Theodorakis; El Messies, de Haendel, i la Missa de la Coronació i el Réquiem de Mozart.

A partir de les 20.30 h, el pianista mallorquí Tomeu Moll realitzarà el programa Les músiques revolucionàries del segle XX, “un itinerari sonor que va de principi a fi del segle XX i posa en relleu com les especulacions sonores de les últimes tendències no estan tan allunyades dels camins dels pioners del segle”, comenta Moll. El concert integrarà Images I, de Debussy; Klavierstücke VII-VIII, de Stockhausen; Suite op. 14, de Bartók; Tangata Manu, de Stroppa, i Regard de l'Esprit de joie, de Messiaen.


Entrada lliure limitada a la capacitat de la sala

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464