Saltar apartados

COM CREAR I VENDRE UN ESPECTACLE

“La idea és que la gent que realitze el taller tinga la capacitat de muntar el seu propi espectacle o activitat cultural quan acabe. Aconseguir capacitat de autogestió”. D'aquesta manera defineix Alejandra Pérez Román l'objectiu essencial del curs Producció i Gestió d'Actes Culturals. Com Crear i Vendre un Espectacle, que s'impartirà del 15 al 17 de novembre en instal·lacions del campus. Pérez Román treballa actualment en una agència de comunicació alacantina, en la secció d'esdeveniments.

El taller, eminentment pràctic, s'estructura al voltant de tres grans pilars: producció d'un espectacle teatral, d'un espectacle musical en el carrer i gestió i programació d'espais. “Procure que en el taller tot siga molt real. S'analitzaran aspectes tan rellevants com els proveïdors, el pressupost, els decorats, il·luminació, so, etc. És qüestió d'aprendre una dinàmica de treball, organitzar i processar els diferents elements per no deixar res a l’atzar, i reunir un equip de gent”, explica Pérez.

Una de les qüestions fonamentals en la gestió cultural actual, segons opina la coordinadora del curs, “és la figura del productor extern, que és la qual coordina les diferents seccions perquè no falte gens, que soluciona problemes i cerca el finançament i, sobretot, té una visió menys subjectiva”. Així mateix, per a aprofundir en la línia pràctica del taller, “es contarà amb la presència de professionals del món de la cultura, específicament professionals del cinema, la música i un programador de sala”, comenta la professora.


Crèdits
3 CLC

Matrícula
Punt d'Informació Cultural (PIC)
Tel. 965 90 37 25
ofi.cultura@ua.es
On line

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464