Saltar apartados

EN CAP CAP CAP A 'ALICANTE A ESCENA'

En cap cap cap, el muntatge del Teatre Universitari del curs 2007-2008, ha estat seleccionat per a participar en la XXI Mostra de Teatre Amateur Alicante a Escena. El Teatre Universitari pujarà a l’escenari del Teatre Principal d'Alacant el pròxim 25 de setembre, a les 21.00 hores.

Segons comenta el director de la companyia universitària, Tomás Mestre, “participar en Alicante a Escena és el colofó de la trajectòria d'En cap cap cap, que ha itinerat per nombroses poblacions de la nostra Comunitat i tanca el recorregut en el certamen d'Alacant, en el magnífic escenari del Teatre Principal”.

Aquesta representació també significa “el final d'una època”, apunta Mestre, ja que “tanca el cicle de la gent que ha participat en el Teatre Universitari des de fa quatre anys, i que van començar amb Això…o no? i van continuar amb Dakota i Call Center, ja que acaben els seus estudis”. A més, la participació en el certamen alacantí, “diu molt del treball realitzat en l'Aula de Teatre en general, ja que en anys anteriors va participar el Teatre Clàssic i el Teatro Universitario, i aquesta edició li ha tocat al Teatre Universitari”, conclou Mestre.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464