Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • MATRÍCULACIÓ ALS TALLERS DE CULTURA A PARTIR DEL 10 DE SETEMBRE

MATRÍCULACIÓ ALS TALLERS DE CULTURA A PARTIR DEL 10 DE SETEMBRE

El dimecres 10 de setembre s'obri el termini de matriculació als tallers del Secretariat de Cultura del primer quadrimestre del curs acadèmic 2008-2009. Aquests tallers s’adrecen tant a la comunitat universitària com al públic en general. Els interessats podran escollir entre 38 tallers de teatre, divulgació, arts plàstiques, dansa, oralitat, escriptura, periodisme, música i cinema.

Nous tallers
Entre les noves propostes en el camp de la divulgació, s'integren tallers intensius com el de “Tango y literatura”, impartit per Rafael Flores a la Seu Universitària d'Alacant, i una aproximació al ball en la cultura mallorquina, a càrrec de Nicolau García Sancho. En l'apartat d'escriptura, Majo Pallarés serà l'encarregada de dirigir el taller “Redacció publicitària en Internet”. L'art de la improvisació en el teatre arribarà de la mà de la professora Rosa Fraj, que n’impartirà un taller, de novembre a maig, a la Seu Universitària d'Alacant. Finalment, els interessats en la dansa podran aprofundir en l'expressió corporal d'aquesta categoria artística de la mà de Cruz Vicedo. Aquest taller, que es desenvoluparà d'octubre a abril, també es durà a terme a la Seu.

Grups culturals
Els interessats podran inscriure's en els grups de l’Orquestra Filharmònica (OFUA), la Coral Universitària, la Coral Sènior, Teatro Universitario, Teatre Universitari Clàssic i Teatre Universitari, que ofereixen la possibilitat d'acumular crèdits de lliure configuració durant tres anys consecutius, fins a un màxim de 9 en el cas de l’OFUA i teatres universitaris, i 6 en el cas de les corals.

Sessions informatives de l'Aula de Teatre
L'Aula de Teatre (Teatro Universitario, Teatre Universitari Clàssic i Teatre Universitari) realitzarà les sessions informatives els dies 1 i 8 d'octubre al Col•legi Major Universitari a partir de les 15.00 hores.

Proves d'accés de la Coral Universitària i l’OFUA
Les proves d'accés per a l’OFUA es faran els dies 14 i 15 d'octubre, i les de la Coral Universitària el 15 d’octubre, de 19.00 a 22.00 h, i 16 d’octubre, de 10.00 a 14.00 hores, a la Sala Polivalent del PIC.

Procediment de matriculació
La matrícula podrà realitzar-se al Punt d'Informació de Cultura (PIC), situat a la planta baixa del Paranimf, al telèfon en el 965 90 37 25, mitjançant el correu electrònic ofi.cultura@ua.es i on line.

El rebut de matrícula es podrà fer efectiu a qualsevol oficina de la CAM, Bancaixa o Banc de Santander. L'import del curs ha de ser abonat en el termini que s'indicarà en el moment de realitzar matrícula. Per als grups culturals és imprescindible presentar la sol•licitud d'inscripció i fotocòpia del DNI i TIU.

Crèdits
Alguns cursos són convalidables com a CLC o certificat de reconeixement de l'ICE.
Altres cursos són convalidables com a crèdits per a l'obtenció del certificat de capacitació o diploma de mestre dins de l'itinerari d'estudis de mestre en la Facultat d'Educació.

Llistat de tallers
Pots consultar el llistat de tallers ací.

Més informació
Punt d'Informació de Cultura (PIC)
(Planta baixa del Paranimf)
Tel.: 965 90 37 25
A/e: ofi.cultura@ua.es
http://www.veu.ua.es

Horari
De dilluns a divendres, de 9.00 h a 14.00 h
De dilluns a dijous, de 15.00 h a 17.30 h

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464