Saltar apartados

UNA OPORTUNITAT EXCLUSIVA PER A JOVES INTÈRPRETS

Com ja és tradicional cada inici de curs, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA), convoca proves d’accés per a les especialitats de vent, corda i, enguany, també percussió. La novetat d’aquest curs és que les proves es realitzaran de manera simultània amb les d’accés a l’acabada de crear Coral Universitària, que dirigeix Francesc Valldecabres. L’objectiu, en ambdós casos, és donar una oportunitat als joves intèrprets, tant instrumentals com cantants, que enguany es matriculen per primera vegada en la Universitat. Les proves d’accés suposen una oportunitat exclusiva per als nous talents universitaris, serveixen per a consolidar els menors de 30 anys que ja formen part d’ambdues formacions i, alhora, crear un planter de joves intèrprets.

Per a poder accedir a les proves és necessari presentar la sol•licitud al Punt d’Informació Cultural de la Universitat d’Alacant, situat als baixos del Paranimf o a través del formulari que s’ofereix en la pàgina web de l’OFUA (http://www.ua.es/va/cultura/s.cultura/orquesta/index.html) i en la de la Coral Universitària (http://www.veu.ua.es/va/jove/coral). En la web es presenta una completa informació sobre els requisits d’accés i els passatges que s’han d’interpretar tant en les especialitats d’OFUA com per a les de la Coral.

Els directors d’ambdues formacions, Mihnea Ignat per la OFUA i Francesc Valldecabres per la Coral, asseguren que es tracta d’obres conegudes, amb les quals qualsevol intèrpret preparat pot sentir-se còmode. A més, cada aspirant podrà completar la prova amb altra peça de lliure elecció. Per a la Coral Universitària, les proves es convoquen per a sopranos, alts, tenors, barítons-baixos i ajudant de direcció.

El termini de presentació de sol•licituds acaba el pròxim 10 d’octubre per a la modalitat de presencial, i el 12 per a la inscripció electrònica. Les proves de la Coral es realitzaran el 15 d’octubre, de 19 a 22 h, i 16 d’octubre, de 10 a 14 h, en la Sala Salvador Allende del PIC. Les de l’OFUA tindran lloc el 14 i 15 d’octubre en el Col•legi Major. La llista d’admesos i l’ordre de participació es publicarà a partir del 13 d’octubre en la pàgina web de cada formació.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464