Saltar apartados

MÚSICA AMB NOM DE DONA

El 6 d’octubre comença la programació d’arts escèniques del Paranimf amb l’actuació de la banda alcoiana Verdcel, que presentarà a les 12.00 hores el seu nou disc Sàmara. Aquest treball, que reuneix CD, llibre i DVD, “es presenta en els directes d’una forma molt genuïna, ja que el concert es complementa amb les videoprojecciones i interpretacions, que van més enllà de la música. És un lloc de trobada per a les cançons, els textos i les imatges, i tot això articula una història, la nostra, i ens conta a partir de sentiments i fets de tota una vida”, afirma la banda.

Sàmara és un projecte amb nom de dona (Sà-ma-ra). “Tres són les dones que s’integren en aquesta llavor que recorre el segle passat, sobrevolant tant una vida com els fets històrics d’un poble. El recorregut, que parteix de l’àvia i passa per la mare, ens durà fins a la jove actual”.

Després de la gira de presentació del seu anterior treball, Paisviatge, amb el qual han recorregut racons de la Comunitat Valenciana i d’altres llocs d’Espanya, i que va obtenir el Premi Ovidi Montllor al Millor Disc de Cançó d’Autor 2006 i segon premi Cantigas al maig de 2007, la banda formada per Alfons Olmo (veu, guitarra acústica), Daniel Olmo (videoprojeccions), Carles Llinares (guitarres i veus), Xavi Blanquer (bateria) i Jordi Serra (baix) presenta la seua nova proposta.

Invitacions: sala Aifos

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464