Saltar apartados

PASQUAL ALAPONT EN EL CICLE ESCRIURE EL PAÍS

L'escriptor, actor i director Pasqual Alapont (Catarroja, Horta Sud, 1963) serà el pròxim convidat del cicle “Escriure el País”, en una sessió que tindrà lloc a la Seu Universitària d’Alacant, el dijous 30 d'octubre a les 20.15 h. Alapont, l'obra narrativa del qual s'ha adreçat especialment a un públic infantil i juvenil, ha rebut nombrosos guardons, entre els quals destaquen el Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil de Picanya (1984), per Mitjacua i la sargantana del mar; el Premi Ciutat d'Alzira-Bancaixa de Narrativa Juvenil (1999) per Menjaré bollycaos per tu, i el Joanot Martorell de Narrativa de Gandía (2002) per Tota d'un glop.

Com a dramaturg, Alapont ha estrenat una desena d'obres, entre les quals destaquen Tres tristos traumes; Alícia; Beatrius, i Els viatges de Marco Polo. Així mateix, ha publicat una trentena de llibres entre obres infantils, juvenils, novel·les i obres de teatre, com ara la tetralogia infantil de No sigues bajoca; Estàs com una moto!; Me’n vaig de casa i Cagadets de por.

La iniciativa “Escriure el País” arrela en experiències d'anys anteriors, en què diversos escriptors valencians oferien, en forma de contes ambientats en la seua comarca —de naixença o d’adopció—, una determinada visió del País Valencià. Els pròxims convidats al cicle seran, el 20 de novembre, Gemma Pascual i, el 18 de desembre, Pepa Guardiola.


L'entrada és lliure, limitada a la capacitat de la sala

Coordinadores
M. Àngels Francès i Anna Esteve

Organitza
Seu universitària d'Alacant
Secretariat de Promoció del Valencià
Centre d'Estudis sobre la Dona
Secretariat de Cultura
Departament de Filologia Catalana UA

Col·labora
El País
Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464