Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • I JORNADES D'EDUCACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT A LA UA

I JORNADES D'EDUCACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT A LA UA

Assemblea de Cooperació per la Pau i el Vicerectorat d’Extensió Universitària de la Universitat d’Alacant organitzen, al llarg de la setmana del 24 al 27 de novembre, les I Jornades d’Educació per al Desenvolupament a la Universitat d’Alacant. .

Les Jornades pretenen obrir un espai de reflexió al voltant de les relacions Nord-Sud i facilitar un apropament al concepte i pràctiques de l’Educació per al Desenvolupament com a eina de transformació social. Volen ser un espai de trobada per aquells i aquelles que s’indignen amb la desigualtat i la injustícia, un espai de trobada per a la construcció d’un món més equitatiu.

Les Jornades consten d’un Curs d’Educació per al Desenvolupament, que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 i de dos sessions de videofòrums. El dimecres 26, amb Black Gold, un documental sobre el comerç del cafè, ens plantejarem la pregunta de en quina mesura les regles del comerç internacional afavoreixen o són un obstacle pel desenvolupament del països empobrits. El dijous 27, amb la pel•lícula 14 kilómetros, ens preguntarem quins són els motius que mouen les persones per prendre la decisió d’emigrar.

Programa al document adjunt

Fitxer adjunt: programa


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464