Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA CONSERVACIÓ DE NOUS SUPORTS ARTÍSTICS, VÍDEO ART I FOTOGRAFIA

LA CONSERVACIÓ DE NOUS SUPORTS ARTÍSTICS, VÍDEO ART I FOTOGRAFIA

La conservació del vídeoart, de l'art en els nous suports i de la fotografia són els temes dels tallers organitzats pel Museu de la Universitat d'Alacant (MUA), amb el patrocini del Ministeri de Cultura.

Del 26 al 28 de novembre, es durà a terme el Taller de Conservació de Vídeo Art, a càrrec d’Aramis López Juan. S’hi realitzarà una introducció al mitjà, es plantejaran els problemes que té la conservació i la importància de la documentació com a mètode per a la seua preservació, l'estudi dels suports, el mercat del vídeo i la legislació que en regula tant la producció i distribució, com els drets dels autors.

De l’1 al 4 de desembre, Ángel Fuentes de Cia desenvoluparà el Taller de Conservació de l'Art en Nous Suports, en què es pretén introduir alumnat en els nous conceptes derivats de la introducció de noves tecnologies, la irrupció d'Internet i l'ús extensiu de la informàtica i l'electrònica en la pràctica artística contemporània.

En tercer lloc, del 15 al 17 de desembre, Daniel G. Andújar impartirà el Taller de Conservació de la Fotografia, els objectius del qual són la caracterització, identificació i preservació dels materials de còpia dels segles XIX i XX, mitjançant anàlisis morfològiques d'originals històrics, pautes d’identificació òptiques, anàlisi general de les causes del deteriorament físic, químic i biològic; sistemes de protecció directa i materials de reubicació i pautes de conservació, ús i accés.

Més informació

Museu de la Universitat d'Alacant
http://www.mua.ua.es
Tel. 965 90 94 66

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464