Saltar apartados

LA PERFORMANCE DEL CAOS AMB DAVID FERNÁNDEZ

david fernández —així, escrit amb minúscula— és el nom d'aquest inclassificable artista que ha fet del caos un espectacle. En els límits del teatre i la dansa, es presenta en l'escenari del paranimf el pròxim 2 de desembre, a les 20.00 h, la performance Los 7 suicidios de un gato, set improvisacions definides com “un petit suïcidi, perquè en cadascuna de les escenes jugue amb el desastre. Tots els errors produïts durant la representació intente incorporar-los”, assegura el ballarí i artista.

A través de la paraula, el cos, el violoncel elèctric i altres elements d’atrezzo sobre l'escenari, david fernández construeix un muntatge autobiogràfic, en el qual esbossa retalls de la seua vida o reflexiona sobre els llocs que visita. “Sempre hi ha un tema central. En aquest cas, la Universitat em dóna joc per a parlar de l'educació, l'ensenyament, l'obligació”, assenyala.

Aquest desespectacle, que l'autor defineix com un continu zappineig, a causa de la barreja i confusió, és una producció de l'artista i Gretel Stuyck, amb la col·laboració de La Platea, que ha visitat diferents llocs de Llatinoamèrica, el sud de França i nombroses ciutats de l’estat espanyol. Una singular proposta que no deixarà indiferent a l'espectador.

david fernández és ballarí, actor i violoncel·lista. Ha estudiat dansa clàssica amb Carmen Roche i dansa contemporània amb Blanca Calvo, entre d’altres. S'ha format durant quatre anys com a actor en l'estudi de Juan Carlos Corazza. A més, ha treballat en teatre i dansa amb Calixto Bieito, Dani Panullo, Olga Mesa, Angèlica Liddell, La Ribot, la Fura dels Baus, Carmen Werner, Teresa Nieto, Llaura Malikian, etc.


Recollida d'invitacions a la sala Aifos


Més informació
http://www.davidfernandez.com.es/

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464