Saltar apartados

REIVINDICACIÓ SOCIAL I ESPERANÇA AMB PAU ALABAJOS

Tirant de Canço és una iniciativa, hereva de Tirant de Rock, organitzada per Acció Cultural del País Valencià i el Centre Ovidi Montllor d’Alcoi, que aposta per la creació d'una plataforma de difusió de la música de joves bandes en valencià. La proposta, a més d'integrar un CD recopilatori, amb noms com Arthur Caravan, Miquel Gil, Feliu Ventura i Verdcel es basa en una sèrie de concerts gratuïts i simultanis en diverses ciutats del País Valencià.

En aquest marc, es durà a terme el concert de Pau Alabajos (Torrent, l’Horta, 1982) el pròxim 13 de novembre, a les 20.00 h, al Col·legi Major de la UA, on presentarà el seu últim àlbum “Teoria del caos”, un treball que va veure la llum el passat 25 d'abril i que és la continuació de la seua opera prima, “Futur en venda”. Segons explica Alabajos, “Teoria del caos” és una fotografia del moment actual, amb temes que em preocupen o afecten com l'accident de metro a València, la destrucció del litoral o el conflicte basc. També hi ha un parell de cançons més íntimes i personals, que conten l'amor que s'acaba, parlen de sexe o de l'ofici de cantautor. No obstant això, en el disc hi ha un fil conductor: sempre hi ha oberta una finestra a l'esperança”.

Al concert del paranimf, concebut com una actuació íntima amb un format minimalista de guitarra, violí i veu, “hi haurà un tracte directe amb l'espectador, a qual es mira als ulls; serà un concert especial, com si xiuxiuejara les cançons a cau d'orella”, assegura el cantant. Amb relació a iniciatives com Tirant de Rock i Tirant de Cançó, Alabajos assenyala que “em semblen maneres interessants de visualitzar l'escena de la cançó d'autor, on hi ha gent jove fent coses. Tot el que comporte sumar esforços i crear sinergies en aquest sentit resulta molt positiu”, conclou.

Entrada lliure limitada a la capacitat del local.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464