Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • SOLER IMPARTEIX EL 2on TALLER PER A NENS DISCAPACITATS

SOLER IMPARTEIX EL 2on TALLER PER A NENS DISCAPACITATS

El Museu de la Universitat d'Alacant acollirà, el dijous 13 de novembre, la segona edició del Taller de Murals, que l'artista aragonés Jesús Soler imparteix a xiquets i adolescents amb discapacitats psíquiques. En aquesta ocasió, l'acte comptarà amb la presència del rector de la Universitat d'Alacant, Ignasi Jiménez Raneda; l’acaldessa d'Alacant, Sonia Castedo, i el president del Consell Social de la UA, Ricardo Ferre, a més d'altres membres de les tres institucions. El taller és una iniciativa del Consell Social de la UA i forma part de les activitats paral•leles a l’exposició “Per la pau i els drets humans”, de Jesús Soler, que es pot veure a la sala Sempere del MUA fins a finals del mes de novembre.

La primera d'aquestes “experiències creatives”, com les anomena l'artista mateix, es va realitzar el passat 27 d'octubre, coincidint amb la inauguració de l'exposició. Hi participaren quatre alumnes del Centre d'Activitats Artístiques d’APSA (Associació Prodiscapacitats Psíquics d'Alacant) i donà com a resultat un mural que es pot veure al costat de l'obra de Jesús Soler.

En aquesta ocasió, està previst que participe una desena de xiquets del Centre d'Educació Especial Alinur, els quals realitzaran dos murals sobre el tema de la pau i els drets humans. Segons els responsables de la iniciativa, els murals s'exposaran al museu universitari amb l'obra de Soler. Dos dels murals es donaran als centres participants i el tercer passarà a formar part de la col•lecció permanent del MUA.

L'experiència s'iniciarà sobre les 17.00 h i està previst que es perllongue fins a les 19.00 h. L'entrada al taller és lliure.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464