Saltar apartados

VIDAL BENEYTO PARLARÀ DE LA CRISI DEL CAPITALISME

La política davant la crisi del capitalisme: una mirada de futur és el títol de la conferència amb la qual el professor José Vidal Beneyto clausurarà el cicle Valencians universals (valencians a Europa i al món). La xarrada tindrà lloc el pròxim dimarts dia 9 de desembre, a les 20 h a la Seu d’Alacant i comptarà amb la participació del periodista alacantí José María Perea, que actuarà de presentador.

José Vidal Beneyto, filòsof, sociòleg i politòleg, va ser un actiu opositor al franquisme, és soci fundador d'El País, catedràtic de Sociologia en la Universitat Complutense de Madrid, director del Col·legi d’Alts Estudis Europeus Miguel Servet, i secretari general Agència Europea per a la Cultura i el Consell Mediterrani de la Cultura (UNESCO).

El cicle ha estat organitzat per la Universitat d’Alacant amb el patrocini de Bancaixa i la col·laboració del Club Información, de la Federació Escola Valenciana- LaCívica i la revista de pensament L’Espill que edita la Universitat de València. En aquest cicle han participat Carles Santos, Bernat Soria, Sol Picó i Josep Vicent.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464