Saltar apartados

COMENÇA LA MATRICULACIÓ DELS TALLERS DE CULTURA

El dilluns 12 de gener s’obri el termini de matrícula dels tallers del Secretariat de Cultura de la UA del segon quadrimestre del curs acadèmic 2008-2009, dirigits tant a la comunitat universitària com al públic en general. Les persones interessades podran escollir entre 31 tallers de teatre, divulgació, arts plàstiques, dansa, oralitat, escriptura, periodisme, música i cinema.

Una àmplia oferta cultural

Dins de la nova oferta, hi ha incorporacions en tots els camps del saber. En el terreny de les arts plàstiques començarà, en el mes de març, el taller de Fotografia Creativa, impartit per Javier Guijarro. Els interessats en la pintura podran aprofundir en aspectes com la forma, en el taller dirigit per Lluïsa Casas que tindrà lloc en el mes de maig.

En el taller Cuerpo, Movimiento y Acción, impartit per Elena Albert Martín, s’intentarà fer de la dansa una pràctica accessible i quotidiana.

Els interessats en el cinema de terror i suspens podran visionar, dins del taller homònim, “sessions de curtmetratges esgarrifosos, i també d’altres dedicats a especialistes del gènere com Hitchcock”, segons comenta el coordinador, Israel Gil. A més, el director Jaume Balagueró, autor de Rec o Fràgils, portarà a terme una sessió pràctica per a clausurar el curs.

Les Arts des de la Música, que es farà en el mes de febrer coordinat per Àngel Lluís Ferrando Morales, pretén ser un espai interdisciplinari en què la relació entre les diferents manifestacions artístiques propicien un punt de trobada amb la música.

En el camp de l’oralitat, s’ha programat en el mes de febrer el taller El Cuento y la Educación Inclusiva, impartit per Ana Torellas Quintero, que tractarà de definir la importància que tenen la recreació i l’oci, i la seua relació amb el desenvolupament evolutiu dels xiquets.

Finalment, en relació al teatre, s’incorporen dos nous tallers: Las Nuevas Tendencias en las Artes Escénicas,, impartit per Pedro de Rey, i Análisis del Teatro del Humor, dirigit per Susana Pardo. El primer té com a objectius donar a conèixer les noves tendències de les arts escèniques i potenciar, des de la pràctica escènica, la recerca, el risc i la investigació com un fet necessari de la cultura actual. En el segon s’efectuarà una aproximació al teatre d’humor des d’un punt de vista pràctic i interactiu. En les primeres sessions es plantejarà què és el riure i com es manifesta a través del teatre, i s’analitzarà la història d’aquest gènere a Espanya.

Procediment de matrícula

La matrícula podrà fer-se al Punt d’Informació de Cultura (PIC), situat a la planta baixa del Paranimf, telefònicament en el 965 90 37 25, per correu electrònic ofi.cultura@ua.es i en línia en la web http://www.veu.ua.es

El rebut de matrícula es podrà pagar en qualsevol oficina de la CAM, Bancaixa o Santander Central Hispano. L’import del curs haurà d’abonar-se en el termini que s’indicarà en el moment de fer la matrícula.

Crèdits

Alguns cursos són convalidables com a CLC o certificat de reconeixement de l’ICE.
Altres cursos són convalidables com a crèdits per a l’obtenció del Certificat de Capacitació / Diploma de Mestre dins de l’itinerari d’estudis de mestre en la Facultat d’Educació.

Més informació

Punt d’Informació de Cultura (PIC)
(Planta baixa del Paranimf)
Tel. 965 90 37 25
A/e: ofi.cultura@ua.es
http://www.veu.ua.es

Horari
Dilluns-divendres: 9.00-14.00 h / Dilluns-dijous: 15.00-17.30 h

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464