Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL TEATRE UNIVERSITARI, TERCER PREMI AL VILA DE MISLATA

EL TEATRE UNIVERSITARI, TERCER PREMI AL VILA DE MISLATA

El Teatre Universitari, dirigit per Tomás Mestre, ha obtingut el tercer premi al Millor Espectacle en el XXVI Concurs de Teatre Vila de Mislata 2008, així com el premi al Millor Actor de Repartiment per a Joan Lluís Moreno, per l'obra Antaviana, de Pere Calders. Cap assenyalar que aquest certamen de teatre amateur és un dels més importants de la província de València.

Antaviana és un muntatge que Dagoll Dagom va efectuar en la dècada dels 70 sobre textos de Pere Calders. Són diferents sketches, el fil conductor dels quals és l'escriptura de l'autor, amb un cert toc de realisme màgic. “És un text intel·ligent, d'humor fi, irònic, amb personatges diversos. Per exemple, en un d'ells hi ha un jardí on la gent va a buscar l'honradesa, la memòria... fins i tot un lladre va a buscar la documentació que ha perdut”, assenyala Mestre.

El director, abans de res, destaca "la implicació del grup”, que ha realitzat les diferents facetes de la producció de l'obra: des del cartell al vestuari. Recentment, el Teatre Universitari va obtenir el tercer premi en el certamen Alacant a Escena amb En cap cap cap, l'anterior muntatge de la companyia basat en textos de l'absurd.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464