Saltar apartados

ESCRIPTORS DE LLUMS EN LA SEU

El 15 de gener, a les 20.15 hores, s'inaugura en la Seu Ciutat d'Alacant la primera mostra Escriptors de Llums en la Seu, composta per les 22 fotografies guanyadores dels Concursos Socials 2008 convocats per l'Associació de Fotografia en Blanc i Negre de la Universitat d'Alacant Escriptors de Llums (ELUA). Els autors que integren l'exposició són Miguel Ángel García-Cabrerizo, Rosa María Calderón, Cati Diedrich, Kyriakos Papathomoupolos, Cecilia García Díaz, Consuelo Martínez i Eduardo Montoyo.

Amb les prop de cent fotografies analògiques i digitals presentades pels socis d’ELUA, els Concursos Socials, que tindran lloc bimensualment, han aglutinat temàtiques diferents com l’autoretrat, transparències, escriptors de llums en la Seu d'Alacant i lliure. Segons comenta el fotògraf i president d’ELUA, Javier Serrano: «En l'exposició es poden trobar fotografies que comuniquen amb l'espectador. Són fotos molt personals, que projecten en el públic mirades diferents i artístiques dels temes proposats. En les imatges de temàtica lliure, els fotògrafs han pogut plasmar una visió personal del món que els envolta.» Han format el jurat Javier Serrano i José Luis Sánchez Nadal.

L'exposició s'exhibirà fins al 27 de febrer. Entrada lliure.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464