Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • MÚSICA ANTIGA, RÀDIO, TITELLES, MONÒLEGS I MOLT MÉS

MÚSICA ANTIGA, RÀDIO, TITELLES, MONÒLEGS I MOLT MÉS

En el mes de febrer s’impartirà en el Secretariat de Cultura de la Universitat d’Alacant una interessant mostra de tallers de diverses disciplines artístiques. En el terreny musical, del 21 al 22 de febrer es durà a terme el curs Música Antigua, coordinat per Achim Achulz Anderson i Sergio Iglesias, i integrat per mòduls dedicats a diversos aspectes i instruments específics, que portarà a Alacant professors de prestigi i en actiu en l’escena mundial. Així mateix, del 23 al 27 de febrer, tindrà lloc Les Arts des de la Música, que “pretén mostrar les diferents associacions de la música amb altres manifestacions artístiques”, segons afirma el professor del curs, Àngel Lluís Ferrando Morales.

En relació amb l’oralitat, Ana Torellas Quintero impartirà El Cuento y la Educación Inclusiva, un enfocament educatiu basat en la valoració de la diversitat com a element enriquidor del procés d’aprenentatge i, en conseqüència, afavoridor del desenvolupament humà. “Amb aquest curs ens interessa aconseguir dos propòsits: el primer és definir la importància que tenen la recreació i l’oci i la seua relació estreta amb el desenvolupament evolutiu dels xiquets, i el segon és ressaltar els diferents factors que un docent, involucrat amb l’educació inclusiva, té en compte per a una pròpia posada en escena”, comenta Torellas.

Els interessats en el món del periodisme podran efectuar, del 13 de febrer al 22 de maig, el Taller de Radio. ¿Qué Necesita la Radio de Hoy?, impartit pel periodista Gabriel Martínez. En el curs s’analitzaran diferents aspectes d’interès com el context social i econòmic d’una empresa radiofònica, els nous perfils professionals i la publicitat en ràdio, entre d’altres.

Els aficionats al monòleg en l’àmbit interpretatiu tindran l’oportunitat d’aprofundir en aquest gènere de la mà de Sandra Montserrat, del 25 de febrer al 20 de maig. “En el taller ―comenta la professora― s’ensenyaran les característiques principals del monòleg i les tècniques per a interpretar-lo”. Al final del curs, els alumnes tindran la possibilitat de presentar les seues creacions en un escenari alacantí. També en el camp teatral, s’efectuarà del 18 de febrer al 20 de maig el taller El Llenguatge de les Titelles i les Ombres, impartit per Rosa Fraj. “En el curs investigarem i intentarem descobrir totes les possibilitats de comunicació mitjançant titelles, no només dirigides a un públic infantil sinó també a joves i adults”, explica Fraj.

La matrícula es pot fer al Punt d’Informació Cultural (PIC) de la Universitat d’Alacant, a través del correu electrònic ofi.cultura@ua.es, en el telèfon 965 90 37 25 i en línia en la web http://www.veu.ua.es

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464