Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ROSARIO NAVALÓN, NOVA DIRECTORA DEL SECRETARIAT D'EXTENSIÓ

ROSARIO NAVALÓN, NOVA DIRECTORA DEL SECRETARIAT D'EXTENSIÓ

Doctora en geografia per la Universitat d'Alacant, Rosario Navalón és la nova directora del Secretariat d'Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant, dependent del vicerectorat homònim que ostenta Josefina Bueno. Llicenciada en filosofia i lletres, en l’àrea de geografia, Navalón té un màster en ordenació del territori. Actualment imparteix docència en la diplomatura en turisme, en matèries vinculades a l'anàlisi, planificació i gestió dels recursos turístics de l'àmbit nacional i internacional. Ha sigut coordinadora de la Fundació Cavanilles d'Alts Estudis Turístics i cap d'estudis de l'Escola Oficial de Turisme de la Generalitat Valenciana de 1994 a 1998.

Ha participat com a ponent en nombrosos cursos de postgrau, congressos, cursos i seminaris de caràcter estatal (Alacant, Sevilla, Saragossa, Palma, Múrcia, València, Santiago, etc.) i internacional (universitats de Trinidad i Camagüey a Cuba, Universitat Particular Pedro Ruiz Gallo de Chiclayo a Perú i Universitat Pública de Cuzco a Perú, etc.)

Navalón és una gran coneixedora de la geografia del sud valencià, de la varietat de recursos segons les comarques i dels seus sistemes productius. Assumirà, entre altres competències, la coordinació de les huit seus universitàries, com també de les aules d’extensió de la Universitat d'Alacant i de l’activitat cultural o acadèmica que es genere fora del campus.

El Secretariat d'Extensió Universitària està situat a l'edifici de Rectorat i Serveis Generals, al costat del despatx del Vicerectorat de què depén.

Telèfon de contacte: 965903482
A/e: s.extensió@ua.es

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464