Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL TALLER DE NOVEL·LA NEGRA SEGUIRÀ ELS CÀNONS D'EDGAR A. POE

EL TALLER DE NOVEL·LA NEGRA SEGUIRÀ ELS CÀNONS D'EDGAR A. POE

Del 10 de març al 26 de maig s'impartirà, a la Seu universitària d'Alacant, el Taller de Novela Negra, inclòs en l'oferta del Secretariat de Cultura de la UA, que anirà a càrrec del periodista i escriptor Marià Sánchez. En el curs “se seguiran els cànons de l'inventor del gènere policíac, Edgar Allan Poe”, tal com comenta el professor.

Al llarg del taller, que enguany fa la sisena edició, Sánchez pretén que els alumnes establisquen les bases i exerciten els diferents aspectes narratius per a poder escriure un relat negre. Durant les jornades “es donarà importància a la disciplina canònica i als relats, així com a les lectures per al coneixement del gènere”, explica Soler.

A més, l'últim dia del taller coincidirà amb el començament de la cinquena edició de Maig Negre, un festival dirigit per Sánchez Soler sobre el gènere negre que es realitzarà, del 26 al 29 de maig, a la Seu Universitària d'Alacant, i que comptarà amb xarrades i trobades d'escriptors i experts destacats.

El taller es realitzarà els dimarts de 16.00 a 19:00 h, a la Seu universitària d'Alacant i la matrícula es podrà realitzar a través del Punt d'Informació Cultural, al telèfon 965903725, al correu ofi.cultura@ua.es y on line en http://www.veu.ua.es

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464